V BARVACH DUHY

20.03.2013 19:33

 

BUĎTE ORIGINÁLNÍ Když kabelku, tak ručně vyráběnou. Objevte kouzlo aktovek Bohemia z Anglie. Jsou k dostání v několika barvách a velikostech. Kde je můžete koupit?

 

Móda je o krok před přírodou. Už před začátkem kalendářního jara, který připadá na 21. března, vyrážejí první květinky, a to na modelech předních módních návrhářů.

A co je na tom objevného? Outfity zdobí tentokrát velkoplošné siluety květin. Propagátorem tohoto plakátového trendu je francouzská značka Leonard. Jeho dvorní návrhářka Veronique Leroy nechala na křiklavě barevných šatech a dokonce i plavkách vyrašit černé rostliny. Elegantně působí šaty určené nejenom na denní nošení od Ralpha Laurena se svou záplavou bílých květin. Blugirl sází naproti tomu spíše na jemnější kontrasty. Na šatech áčkového střihu rozkvetl snad celý záhon růží najednou. Pro všechny romantické duše jsou jako stvořené.

 

LEOPARDI STOPA

ČEKÁ VÁS DEN PLNÝ SCHŮZEK A POBÍHÁNÍ PO MĚSTĚ? Pak zvolte pohodlné boty stejně jako topmodelka a módní ikona Miranda Kerr. Nezů stávejte při zemi a pořidte si mokasíny s potiskem divoké šelmy. Kulatá špička a nadčasový vzor zaistí, že budete in v každé situaci. A to ať vás čeká pracovní schůzka či rande s novým objevem.

 

 

ČÍM VĚTŠÍ, TÍM LEPŠÍ O čem je řeč?

No přece o prstenech. Klasický prstýnek H^s jedním kamínkem je v porovnání s tímto zdobným chudý příbuzný. Dokonalá manikúra a opulentní šperk jdou k sobě.