Mariah Carey a její hezké kostýmy

20.03.2013 19:30

 

 

Mariah Carey (43) zoufale bojuje už celá desetiletí proti tukovým zásobám svého těla, bohužel bez větších úspěchů. Ale teď se najednou stal 1 velký zázrak! Jen několik dní dělí tyto dvě fotografie. Na levé momentce vidíme Mariah s manželem a dvojčaty v typickém „buřtovém‘c looku. Na pravé fotce, kterou dala sama na Twitter, s dokonalou zpevněnou postavou. Tento rekordní úbytek váhy je možný jen jediným způsobem. Photoshopovou dietou!

 

To má rád!

JESSICA BIEL Od té doby, co si herečka (30) loni v říjnu vzala Justina Timberlakea (32), bývá pravidelně vídána na farmářském trhu ve Studio City, L.A. Očividně se Jessica Biel ve své nové roli manželky a hospodyňky našla. Při jednom z posledních nákupů ochutnala papájové špízy a hruškový quiche (koláč), aby pak koupila ještě Justinova nejoblíbenější jídla - uzené tofu a jablečné cornflakes. Oba jsou totiž přesvědčení vegetariáni.

 

TŘPYTIVÁ SKLÍČKA

DŮRAZ NA DETAIL S příchodem nové sezóny není důvod k panice. Nemůžete si dovolit všechny nové módní trendy, které se na vás ze všech stran valí? Nic se neděje. Pokud jsou vaše finanční zdroje omezené, dopřejte si jednu věc, která bude stát za to. S masivním a vtipným náhrdelníkem nešlápnete vdle.